Societatea facand ce stie mai bine

Daca esti cat de cat cunoscut, n-ai nici cum sa bei apa dintr-un pahar fara sa vina socitatea sa-ti spuna ca nu o faci cum trebuie. Ba ca temperatura apei nu era prea buna, ba ca paharul se tine de la baza, nu de la mijloc, ba ca trebuie sa tii un deget perpendicular cu fundul paharului ca sa nu te atace 5G-ul.

Acum imagineaza-ti cum e sa fii Adele, sa castigi zeci de premii si sa ai o cariera de succes. Intr-o zi, dintr-un oarecare motiv vrei sa ai mai multa grija de sanatatea ta, sa ai o dieta echilibrata si sa faci niste exercitii. Ca reactie la treaba asta, corpul tau va incepe sa pierzi niste KG si starea ta generala va fi una mai buna.

Apoi ajungi pe internet si vezi asta…

Adele soceitate

… si ramai fara cuvinte. Pana la urma, cine s-ar fi gandit ca odata devenit cunoscut/a viata ta e singurul lucru de care unii oameni se vor preocupa.

Asa ca, opinia mea este sa facem un pas in spate, sa lasam oamenii sa faca ce vor cu viata lor, sa comentam mai putin si sa ignoram persoane ca cea care a facut acest comentariu total aiurea despre Adele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *