Cine este Radu Cinamar

      Niciun comentariu la Cine este Radu Cinamar

Probabil persoanele foarte pasionate de lectura, in special de lectura ezoterica si mistica, vor stii cine este Radu Cinamar. Dar pentru cei care sunt in cautarea unor experiente noi, iata cateva cuvinte despre omul care a fascinat mii de oameni, prin prisma stilului sau unic si mistic cu care abordeaza subiectele cartilor sale:

Radu Cinamar nu are multe carti la activ, insa volumele deja existente cuprind mistere fascinante, dezbatute pe fundalul fictiunii, care va vor tine cu sufletul la gura. Evenimentele relatate in cele sapte volume ale seriei de autor, aparute la Editura Daksha, ridica semne de intrebare cu privire atat la trecutul, cat si la viitorul omenirii.

Cele 7 volume scrise sunt urmatoarele:

Nota: Fiecare volum in parte cuprinde un fir de povesti / intamplari fictive ce pot fi interpretate la un nivel ezoteric si spiritual foarte profund. De indata ce ati inceput sa lecturati cartile, cu siguranta nu le veti mai lasa din mana, decat dupa ce ati terminat si ultima fila, pentru ca acestea au capacitatea de a capta atentia in totalitate. Sunt carti scrise pe intelesul tuturor, astfel incat lectura in sine sa fie un proces usor de parcurs.

Radu Cinamar este omul care fascineaza prin scris si cartile sale deja au ajuns la foarte multi oameni, pasionati de mistere. Daca stilul sau este in asentimentul vostru, atunci trebuie neaparat sa achizitionati cartile sale, care sigur isi vor gasi loc de cinste in biblioteca voastra personala.

Pentru cititorii care isi doresc un mix interesant de analize psihologice si sociale, informatii ezoterice, toate combinate intr-o ordine cronologica clara, presarate cu detalii si note explicative, seria Radu Cinamar este cea mai buna alegere. Actiunea cartilor se imbina elegant cu fine observatii de ordin psihologic si spiritual, care pot fi interpretate si ca solutii practice si eficiente pentru o viata mai buna. Descrierile remarcabile ale unor realitati din trecutul indepartat al istoriei si mai ales claritatea cu care sunt expuse anumite aspecte initiatice fac din aceasta serie o bijuterie a cunoasterii ezoterice.

Cu toate astea, in spatele ‘’cortinei’’, dincolo de popularitatea castigata prin prisma cartilor sale, Radu Cinamar este un om simplu, care a dorit sa ofere omenirii o altfel de lectura, mult mai ezoterica, mult mai misterioasa si mai spirituala, astfel incat sa ofere noi perspective omenirii. Pana in prezent, a fascinat prin prisma subiectelor abordate, care sunt extrem de bine scrise, dar si aprofundate in acelasi timp. Tot ce a tinut de publicarea acestor volume, a presupus ani de zile de munca si cercetare, fapt pentru care momentele publicarii au fost destul de indepartate unele de celelalte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *